úterý 24. března 2015

Klára: když to máš, tak to ukaž! | Představujeme náš šatník

Ilona: Klára má vždycky prima kousky, jejím cílem je být prostě krásná pořád. Její šatník mě baví a občas se zastydím, když si ráno zas navlíknu rifle a triko. Klára má navíc smysl pro detail, takže mrkněte i na doplňky. Sledujte oblíbené modely, které si vybrala Klára pro tenhle článek:






Všechno je zakoupené v H&M až na pštrosí přívěsek, který jsem koupila od skvělé šperkařky Mellory.



Klára: Já hlavně šatičkuju. Vidět mě v něčem jiném je prakticky nemožné. Pro můj typ postavy jsou šaty, podle mého názoru, tím nejlepším řešením. Navíc jsou pohodlné. Prakticky všechny kousky jsem ulovila v H&M, většina oblečení je dostupná až ve velikosti 44. Základ mého šatníku tvoří černé šaty všech možných střihů a materiálů, černý svetřík - dlouhý i krátký. K tomuto základu už jen sem tam dokupuju. Většinu šatů lovím ve slevách. Moje velikost většinou slevou projde. Základem jsou také doplňky. Ty kupuju od mladých umělců, nebo z obchodů jako H&M a Promod. Nebojte se výrazných přívěsků, pásků, náramků, klobouků atd. Důležité je také nebát se střihů a barev. Nebát se kombinovat. Není důvod své křivky schovávat.

Na každý pád platí: Když to máš, tak to ukaž!

Ilona se vybarvuje | Představujeme náš šatník

Klára: Ilonu klasicky vidíte pobíhat v kině v džínech, volným triku a s kladivem v ruce, ale bez vyjímky vždycky šik. Pro celodenní všelijakou práci v kině volí proto hlavně pohodlné a praktické oblečení. Sem tam nastane příležitost a vytáhne skvosty svého šatníku. Ilona vám představuje tři modely složené právě z těchto skvostů.


 Květované šaty za pár kaček - F&F


 Pruhované šaty z nákupní horečky jsme původně koupily pro kamarádku, ale ta si je snad nevzala ani jednou... Šperk je za 48 Kč z výprodeje z Gatu.


Tohle je můj pracovní model. Kraťasy mám z votočvohozu, punčochy z Gatu a triko je úplně obyč z Terranovy. Kraťasy nosím i jako společenské oblečení společně s jiným vrškem.

Vše dohromady mě stálo do 1000 Kč. 
Bačkůrky jsem si koupila kvalitní za 700 a vysoké lodičky na platformě stály cca 600.

Ilona: moje praktická povaha se projevuje právě i v oblékání - rifle nebo obyčejné šaty jsou na mě vidět rozhodně nejčastěji. To je prostě jen tím, že strávím nejvíc času na kole, pobíháním a v kanceláři. Přitom se oblékám ráda a relativně odvážně. Oblečení vybírám intuitivně - podle nálady a příležitosti. Obvykle v tom vidím nějaký hlubší smysl - nebo to tomu aspoň přisuzuju - např. Černobílé šaty na Labutí jezero :) Z těchto "modelů" je můj oblíbený hlavně ten s lososovými šaty - jsou lehké, splývavé, moje barva. A nejradši je nosím s liščíma silonkama ve stejné barvě. 

V oblékání se držím hesla: Když už je to jednou za čas, tak ať to stojí za to!