úterý 7. dubna 2015

Krásnější už nebudem!

Než vyrazíme s Klárou na první společný nákup, udělaly jsme vítr ve skříních a vytáhly jsme oblíbené kousky - já hlavně sukně ve všech délkách a Klára zase udělala vichr mezi šaty. Připravily jsme pro vás poučné pokoukání na to, jak nám to může slušet... Po článku na téma To nechceš jsme se rozhodly být chvíli zase krásné i v XL.


Klára: Kombinace šatů se saky bez zapínání a tenkými svetříky pro ještě "tenčí" vzhled. Na fotkách je pěkně vidět, jak u ní zafunguje třeba tmavé sako s podélnými klopami, že vzory se nemusí šetřit a že výstřih jí udělá ženskou postavu s hezkým dekoltem a opticky prodlouží krk. Tenké materiály odlehčují celkový outfit a šmrnc mu dodávají různé doplňky.




Ilona: Při výběru delších sukní využívá možnost zvolit kratší triko do pasu, které sice trochu skryje úzký pas, zato postavu trochu srovná a udělá ji souměrnější. K červené sukni by byly lepší punčochy než legíny (ale ty doma zrovna nebyly). Oblíbená sukně je nyní černá pod kolena, která má úzký pas a rozšířený střih s protizáhyby. Navíc se dá nosit na víc způsobů.



Při focení nedošlo ke zranění žádného zvířete, pouze ke zranění focených. Kočce byla poskytnuta neodkladně psychologická podpora a kapsička s příchutí jehněčího.