pondělí 30. března 2015

Pro VELKÁ PRSA | Klára

Nechci tady psát o tom, jak je jednoduché obléknout se, když máte pár nebo padesát kilo navíc a k tomu obří prsa. Není. Ale jde to. Dala jsem dohromady ty největší pekla, kterých byste se měli vyvarovat. V obchodech vám rozhodně nebudou ty správné kousky létat přímo do náruče. Musíte si pečlivě vybírat, a to střihy, materiály, vzory, nebát se toho, ale zároveň mít soudnost a neobléknout si na sebe všechno, co vám líbí. Může to dopadnou totiž takhle: 




Pokud jsou vaší vášní košile a máte větší prsa, nikdy to nedopadne dobře, pokud si košili ke krku zapnete a bude to vypadat, že každou chvílí knoflíkem někomu vystřelíte oko. Pod košili si vezměte tílko a noste ji buď úplně rozepnutou, nebo alespoň částečně. Střih šatů také musíte volit uvážlivě. Šaty, které nemají zvýrazněný pas, nikdy nebudou vaší postavě lichotit, spíše naopak. Udělají z vás nevzhlednou monotonní krabici. Největším úskalím je správná velikost. Platí logická zásada: nenosit o dvě velikosti menší věci a zároveň ale také ne o dvě velikosti větší. A stanové haleny, to je největší peklo! 


Svetry a saka. Dvě rady pro prsatice: Spalte nepropínací svetry! Jinak svetr je největší kámoš, různé délky, střihy a barvy, pokud si ale navlečete svetr přes hlavu, nikdy to nedopadne dobře. Pokud jste milovnice sak, volte ty, co nejsou určené k zapínání. Z mnoha stran jsem už slyšela, jak je těžké pro vnadnou dívku sehnat padnoucí sako. Tak těžké to zase není. Existuje plejáda střihů sak, které vám padnou. Zásada: volte jen ty bez knoflíků a jiného všemožného zapínání.

Nechtěli jsme dělat modní peklo z fotek z ulice, tak jsme zpeklily samy sebe. Komentujte, připomínkujte, oponujte, to nám bude odměnou za zveřejnění těchto fotek...

Žádné komentáře:

Okomentovat