pondělí 3. srpna 2015

nakrátko


jakmile nastaly teploty nad 30°C začala platit nová pravidla:

pravidlo č. 1
nechtělo se nám psát
pravidlo č. 2
a už vůbec ne se fotit
pravidlo č. 3
a převlékat se...

s létem ale přicházejí i jiná pravidla - totiž ta, která nám dělají život s kily navíc příjemnější:

pravidlo č. 1
všechny délky oblečení podléhají pouze teplotám
pravidlo č. 2
opálení nás dělá štíhlejší (pracuju na tom)
pravidlo č. 3
celulitida přestala existovat

fotila Kachna :) děkujeme a upřesňujeme, že tvářit se do foťáku stále neumím...



pro holky, které mají úzký pas a široké boky jsou ideální sukně a šortky se zvýšeným pasem - ty vytvarují postavu a odvedou pozornost od širších partií; navíc vysoký pas skryje vypouklé bříško
obě varianty - světlá i tmavá mají naznačené dvouřadové zapínání, které je také velmi lichotivé a uplatní se dobře i třeba na saku nebo bundičce, a pomohou tam, kde chcete vypadat štíhlejší
na léto jsou ideální tyhle námořnické - mají lehčí materiál a hodí se i na parník
na triku bez rukávů je tu dobře vidět, že vytvaruje postavu do tvaru X, a zároveň taky trochu schová případné špíčky v podpaží (což teda nemám :)


Skládaná sukně může být kámen úrazu, ale taky osvěžení do šatníku - zaprvé - sukni se sklady rozhodně nezkoušejte kupovat po internetu bez zkoušení!
K délce: tady kupříkladu moje sukně vypadá celkem dlouhá. Pravdou ale je, že sednu-li si na kolo nebo prostě jen sednu, už řeším, aby mi nebylo pod sukni vidět - takže řešení na kolo jsou jasně nějaký velký gaťky. Že Vám sukně nepřelítne přes hlavu zaručí i silnější materiál - ale zas - když jsou ty vedra...

A rozhodně počítejte s tím, že vám vytvoří pozadí přitažlivé pro milovníky mažoretek a roztleskávaček všeho druhu. Nechci vytvářet prostředí pro nějaký bizár, ale pro příklad - toto ne!

foto odcizeno z mimibazaru: http://i.mimibazar.cz/h/bc/2/141015/19/b78115061.jpg 
Zaprvé - pro silnější holky je rozhodně slušivější střih se sklady, které jsou v horní části zašité a nejsou volné už od pasu.
Pro příklad, co tím myslím:

foto z http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/f29/f29b79e93e6dfcc3b7a02f5413f72a2c--mmf250x250.jpg 

Školním uniformám obecně nefandím. Asi nikdo by mě nepřinutil chodit do školy v tom, co mají na sobě ostatní a ještě si připadat jak v Bradavicích. ale školní look jako takový považuji za velmi vkusný. Doporučuju proto pořízení oblečku na běžné nošení. Naděláte parádu.

Fotka byla opět odcizena ze serveru http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Oct2011/856127.jpg?3d93

A poslední dvě sukně - mám tu jednu oblíbenou zeštíhlující úzkou sukni navíc s kapsami. To byl kup! Délka je ke kolenům, takže i zakryje širší boky a stehna, má rozparek, takže se hodí i na kolo a díky kapsám nic nehledám... Paráda.

 
A nakonec volnější sukně z teplákoviny - taky s kapsami. Skvělá na cesty. Délka akorátní, vítr pod sukně, kapsy. Sice trochu přidá v bocích - zvlášť díky šikmým kapsám, ale za pohodlí to stojí...

 
Mno, tak to je - nožky jako srnka, celulitidu jako nevidíte, siluetka podařená...
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat