sobota 23. ledna 2016

Fotky, velké plochy, velké šperky

Jak tak studujeme a pracujeme, často se odmlčíme, pak zase máme trochu černé svědomí, že "neplníme", nefotíme a nepíšeme... Takže jsme si dali nějaké to víno a zase se nastrojily.
Čas si na nás udělal na poslední chvíli fotograf Michal Havlíček - a tak jsme pro vás připravili várku fotek se šperky převážně od Kristýny Pleskové, značky kabinet. Oběma moc děkujeme...
Šperky jsme fotili v Centralbaru Bia Central.
 
 
Na této první fotce, kde jsme obě, vidíte, jak jsme se bavily...
Liška má svoji "kolotočářskou" košili se zlatou légou a náhrdelník z kočičího zlata, Klára bílé porcelánové šperky na jednoduchých černých šatech.
 
Jak vidíte, pokud máte plochu, i ty největší šperky si nemusíte vůbec bát vzít - ať už jde o náhrdelník z bílého karlovarského porcelánu nebo o prsten. Ideálně sladit doplňky ze stejného materiálu.
 
 
 
Jednoduché šaty si žádají výrazný šperk a Klára má tedy náhrdelník na stříbrném řetízku a prsten na stříbrném kroužku. Červené nehty a rtěnka jen dodávají šmrnc.
 
 
 
Ilona má velké vlasy, tak si zase zaslouží velké náušnice z porcelánu. Na zelený rolák brož ze stejného materiálu.
 
A příště vám nafotíme nějaké ty plesové kousky.
Klára pokoupila nějaké velké dlouhé šaty stylu "rudá carevna", Ilona zase květované "brokátové" šaty s holými zády a korzetovým živůtkem.
 
Jak na ples, aby nám něco nepřetékalo nebo nevykukovalo, nenatřásalo jako sulc nebo jsme naopak zbytečně nebyly jako šedé myši nebo usedlé vdovy, dovíte se brzy...

Žádné komentáře:

Okomentovat